Kerst en Oud & Nieuw komen eraan

Het lijkt nog zo ver weg, maar het is zo kerst en dan ook zo Oud & Nieuw. Tijd om je klanten te bedanken voor het vertrouwen dat ze in je hebben getoond in de afgelopen jaar. 

Een leuke kaart in jou eigen huisstijl, een handige gadget die je klanten het hele jaar kunnen gebruiken, een heerlijke aardigheidje om ze extra te kunnen laten genieten tijdens de feestdagen of misschien iets helemaal unieks en in lijn met jou visie en afgestemd op jou bedrijf… je kan het zo gek niet bedenken of het kan. Weet je zelf even niet wat, maar wil je wel graag er over brainstormen. Schroom dan niet te bellen of e-mailen.

Maar vergeet niet… het is zo Kerst en Oud & Nieuw.

Kerst en Oud & Nieuw komen eraan Het lijkt nog zo ver weg, maar het is zo kerst en dan ook zo Oud & Nieuw. Tijd om je klanten te bedanken voor het vertrouwen dat ze in je hebben getoond in de afgelopen jaar. Een leuke kaart in jou eigen huisstijl, een handige gadget die je klanten het hele jaar kunnen gebruiken, een heerlijke aardigheidje om ze extra te kunnen laten genieten tijdens de feestdagen of misschien iets helemaal unieks en in lijn met jou visie en afgestemd op jou bedrijf… je kan het zo gek niet bedenken of het kan. Weet je zelf even niet wat, maar wil je wel graag er over brainstormen. Schroom dan niet te bellen of e-mailen. Maar vergeet niet… het is zo Kerst en Oud & Nieuw.